Oplev Magien med Disney+ nu

Disney+ tilbyder et utal af muligheder for underholdning. Streamingtjenesten rummer et omfattende katalog med film og serier fra Disneys, Pixars, Marvel Studios’, Star Wars’ og National Geographics’ ikoniske universer. Uanset om du er til actionfyldte superhelteeventyr, magiske eventyr eller spændende dokumentarer, finder du noget, der passer til dine præferencer. Tjenesten opdateres løbende med nye titler, så der altid er noget nyt at opdage. Lad dig henføre af Disney-magien og oplev et hav af underholdningsmuligheder på Disney+.

Adgang til Disney’s klassikere og nyeste film

Med Disney+ får du adgang til et væld af Disney’s klassiske film og nyeste udgivelser. Uanset om du er til Disneys ikoniske tegnefilm, spændende Marvel-superheltefilm eller de seneste Pixar-eventyr, finder du alt dette og meget mere på Disney+. Platformen giver dig mulighed for at fordybe dig i Disneys magiske univers, når og hvor du har lyst. Køb Disney+ abonnement nu og oplev magien i dine egne stuer.

Streaming af dine yndlingsserier når som helst

Med Disney+ kan du streame dine yndlingsserier, når det passer dig bedst. Tjenesten giver dig adgang til et hav af indhold, lige fra klassiske Disney-film til de nyeste Marvel-hits. Og hvis du leder efter endnu mere underholdning, kan du også tjekke ud MAX – dit nye underholdningsunivers, som byder på et bredt udvalg af film, serier og dokumentarer.

Børnevenligt indhold for hele familien

Disney+ byder på et bredt udvalg af børnevenligt indhold, der appellerer til hele familien. Fra de klassiske Disney-film, som har glædet generationer, til de nyeste animerede serier, kan alle finde noget at glæde sig over. Oplev de elskede karakterer fra Disney, Pixar, Marvel og Star Wars i eventyrlige fortællinger, der stimulerer fantasien og styrker familiebåndene. Uanset om du har små børn eller teenagere, vil Disney+ have noget, der passer til enhver alder og interesse.

Eksklusive Disney+ originaler kun tilgængelige her

Disney+ tilbyder et stort udvalg af eksklusive originale indhold, som kun kan ses på denne platform. Oplev fantastiske serier som ‘The Mandalorian’, der udspiller sig i Star Wars-universet, eller den prisbelønnede animerede serie ‘What If…?’, der udforsker alternative historier fra Marvel Cinematic Universe. Derudover kan du nyde originale film som ‘Luca’, en charmerende historie om et havuhyre, der udspiller sig ved den italienske riviera. Disse unikke produktioner er skabt specielt til Disney+ og kan ikke ses andre steder.

Nem og intuitiv brugerflade for en sømløs oplevelse

Disney+ tilbyder en nem og intuitiv brugerflade, der gør det nemt at navigere og finde det indhold, du ønsker at se. Platformen er designet med brugervenlige funktioner, så du kan komme i gang med at streame dine yndlingsfilm og -serier med det samme. Uanset om du er en erfaren streamer eller ny på området, vil du hurtigt føle dig hjemme på Disney+. Den intuitive søgefunktion og personlige anbefalinger gør det nemt at opdage nyt indhold, der passer til dine interesser. Oplevelsen på tværs af enheder er sømløs, så du kan fortsætte din streaming ubesværet, uanset om du ser på din smartphone, tablet eller tv.

Mulighed for at downloade indhold til offline visning

Med Disney+ har du mulighed for at downloade dine yndlingsprogrammer og -film til din enhed, så du kan se dem offline, når du er på farten. Denne praktiske funktion giver dig frihed til at nyde dine Disney-favoritter, uanset om du er på rejse, på farten eller simpelthen ikke har internetadgang. Det betyder, at du aldrig behøver at gå glip af din yndlingsindhold, uanset hvor du befinder dig. Bare sørg for at downloade dine film og serier, inden du tager afsted, så du altid har dem ved hånden.

Fleksibel abonnementsmodel til enhver smag

Disney+ tilbyder en fleksibel abonnementsmodel, der giver dig mulighed for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov. Du kan vælge mellem et månedligt abonnement eller et årligt abonnement, som giver dig en attraktiv rabat. Derudover kan du tilføje ekstra funktioner som Hulu og ESPN+, så du får adgang til et endnu bredere udvalg af indhold. Uanset om du foretrækker at streame alene eller sammen med familien, har Disney+ en løsning, der passer til dig.

Høj kvalitet og HD-streaming uden afbrydelser

Disney+ tilbyder en fantastisk streaming-oplevelse med høj billedkvalitet og HD-opløsning. Tjenesten leverer en stabil og afbrudelsesfri streaming, så du kan nyde dine yndlingsfilm og -serier i topkvalitet. Takket være Disney’s avancerede teknologi og dedikerede servere, kan du se dine favoritter uden forstyrrende lags eller buffering. Uanset om du streamer på din tv-skærm, computer eller mobile enhed, vil du opleve en ensartet og sømløs oplevelse, der giver dig følelsen af at være midt i handlingen.

Opret dit abonnement på bare få minutter

Det er nemt og hurtigt at oprette dit Disney+ abonnement. Gå blot til Disney+-hjemmesiden eller download appen på din enhed. Følg de få trin for at angive dine personlige oplysninger og vælge din betalingsmetode. Du kan vælge mellem månedlig eller årlig betaling, afhængigt af hvad der passer bedst til dine behov. Når først du har oprettet din konto, har du øjeblikkelig adgang til Disneys enorme bibliotek af film, serier, dokumentarer og mere. Så hvad venter du på? Oplev magien med Disney+ allerede i dag.